Tallinna Linnamuuseumis alustas 1. detsembrist töökeskkonnanõukogu töörühm

Tallinna Linnamuuseum laienes 2016. aastal kahe üksuse, Tallinna Vene muuseumi ja Raidkivimuuseumi võrra ning tuleva aasta plaanidesse kuulub veel kahe filiaali, Tallinna Käsitöölise maja ning Dominiiklaste kloostri lisandumine. Seoses organisatsiooni kasvamise ja arenguga on alates 1. detsembrist 2016 muuseumis loodud töökeskkonnanõukogu töörühm, mis hakkab töötajate ja tööandja koostöös lahendama ettevõtte töötervishoiu ja tööohutusega seotud küsimusi. Nõukogu ülesandeks on tegeleda töökeskkonna küsimustega võimalikult igapäevaselt nii töötaja tasandil kui ka lahendades ühiseid üldküsimusi. Sel eesmärgil ootab nõukogu kõigi Linnamuuseumi töötajate kaasamõtlemist ja ettepanekuid, kuidas ühist töökeskkonda edaspidi kujundada ja panna tähele selle tervislikkust ja turvalisust.

Tallinna Linnamuuseumi töökeskkonnanõukogu koosseis:

Rita Rahu, konservaator (töökeskkonnavolinik) rita.rahu@linnamuuseum.ee,

Merike Neidorp, kuraator (töökeskkonnavolinik), merike.neidorp@linnamuuseum.ee,

Marge Väljari, haldus- ja sisekontrollispetsialist, marge.valjari@linnamuuseum.ee,

Lennart Kumm, haldusjuht, lennart.kumm@linnamuuseum.ee.

LINNAMUUSEUM.EE - KÕIK ÕIGUSED KAITSTUD. ILMA LOATA KOPEERIMINE KEELATUD.